در این کتاب احادیث و روایاتی که در منابع معتبر اهل تسنن از جمله صحیح بخاری، صحیح مسلم، صحیح ترمیذی، صحیح ابوداود، مستدرک صحیحین، مسند امام احمد بن حنبل و کنزالعمل درباره حضرت فاطمه(س) وجود دارد، گردآوری شدهاند.
نوشتار حاضر از سوی اداره کل مسلمانان قرقیزستان بررسی و تایید شده است. «مورات علی حاجی جومانوف» مفتی مسلمانان قرقیز در معرفی این کتاب گفته است: «کتاب “فاطمه(س)دختر رسول الله (ص)” که در دست شماست، راجع به دختر پیامبرمان است. در این کتاب زندگانی، آداب و اخلاق فاطمه(ره) به عنوان الگو و سهم بینظیر وی برای اسلام بیان میشود. این کتاب به خوانندگانی که دوست دارند از زندگی دختر پیامبر(ص) معلومات کسب کنند، کمک میکند.»
این کتاب دینی در یازده بخش به موضوعاتی نظیر والدین فاطمه(س)، پدر گرامی فاطمه(س)، مادر گرامی فاطمه(س)، ازدواج والدین آن حضرت، فرزندان پیامبر(ص) از خدیجه(ره)، تولد فاطمه(س) ، اسامی وی، دوران کودکی، شباهت فاطمه(س) به پیامبر(ص) و محبت و دلبستگی آنها به همدیگر، عجله پیامبر(ص) برای دیدار با فاطمه(س)، بلندهمتی فاطمه(س)، ازدواج فاطمه(س)، جهیزیه و مهریه، کارهای خانگی، مقام عالی فاطمه(س)، خشم فاطمه(س) خشم پیامبر(ص) است، نذر علی(ع) و فاطمه(س)، پارسامنشی آن حضرت، صبر و تحمل ایشان، فاطمه(س) در روز قیامت، تربیت فرزندان، عدالت آن حضرت، محبت و شفقت ایشان و اولاد فاطمه (س) میپردازد.
«عزیز اسکاکف» گردآوردنده این کتاب، سال ۱۹۸۵ در استان چوی در جمهوری قرقیزستان به دنیا آمد و سال ۲۰۰۲ برای تحصیل به دانشگاه ملی قرقیزستان وارد شد. وی پس از اتمام تحصیل در رشته اسلامشناسی سال ۲۰۰۷ فارغ التحصیل شد. اسکاکف، موسس و رییس انجمن فارغ التحصیلان زبان فارسی در قرقیزستان است.
کتاب «حضرت فاطمه دختر پیامبر(ص)» به کوشش «عزیز اسکاکف» در سه هزار نسخه و ۵۰ صفحه در چاپخانه شهر بیشکک به چاپ رسیده است.